Arnt Sæther

Gledesspreder

Glad mann

Hei! Arnt her. Jeg bor i Hønefoss. Her spiller jeg tennis og setter pris på en god kopp kaffe om morgenen. Jeg lurer noen ganger på hvorfor alle løper så fort, og hva kommer egentlig til å skje når de kommer frem dit de tror de skal? Livet mitt handler om å være den jeg er og der jeg er, la livet og folk være som det og de er, for da smaker kaffen så godt og gleden pipler frem.

Mini kurs i glede

Arnt Sæther holder et mini-kurs i glede, for å hjelpe deg i å komme i kontakt med din indre lykke. Sjekk ut kurset her.

Ta en kikk →
Strektegning av en bok og to hender som holder boka.

Innlegg fra 

Arnt

Du kan være lykkelig hele tiden

Arnt mener du kan være lykkelig hele tiden, noe han gir uttrykk for i VG. Her utforsker han påstanden, gjennom sin personlige reise i jakten på lykken.

Krishnamurti og livets mening

Arnt dykker inn i spørsmålet om livets mening, inspirert av et møte med Krishnamurti. Han utforsker dyptgående begrepene mening og liv, og søker etter en personlig forståelse og uttrykk.

Elven min, med sin råte

Vakker er elven min, og vakker skal den alltid være. Men så skjer livet, med alt som følger med, og elven blir fylt opp med bakevjer og tømmerstokker som råtner.

Honningkrukka til Sindre

Mennesker gjør feil. Og som Sindre, juger mennesker for å skjule feilene sine. Men når vi blir oppdaget, står vi overfor et viktig valg om hvordan vi ønsker å leve videre.

Min vei til Soria Moria

Bli med Arnt på en uendelig ekstern søken etter glede, inspirert av Askeladden og hans ferd mot Soria Moria. Et eventyr om glede, lykke og meningen med livet.