Min død

HjemInnlegg

Noe i meg ønsker å tjene mest mulig penger, på minst mulig jobb. Ha et nydelig sted, og masse fritid, så alle kan se at jeg er vellykket. Så når de spør, så kan jeg fortelle hvordan jeg har fått det til, og hvor mye penger jeg tjener.

Noe i meg ønsker å vite og forstå mer enn alle andre. Være en ressurs og en kilde for informasjon, selv for de mest intelligente menneskene.Den viseste av dem alle, som peker på nye og interessante retninger, og som påpeker nyanser som ingen tenkte på. Samtidig skal jeg være en jævel på å lytte, når alle andre prater og sier sitt. Da vil folk forstå hvor vellykket jeg er.

Noe i meg ønsker å ha oppmerksomhet for alt jeg oppnår, men samtidig gi inntrykk av at det ikke er viktig for meg. Noe i meg ønsker å gjøreting som får folk til å sperre opp øynene. Noe i meg ønsker å bli referert til i samtaler, selv når jeg ikke er til stede.

Noe i meg ønsker å forevige mine tanker og handlinger i en blogg, som et bevis på min suksess. Bloggen skal ikke være lett å finne, men for de som leter, vil det være verdt det. Noe i meg ønsker å skape noe som fremtidige generasjoner kan se tilbake på og si at "dette var en som var inne på noe".

Noe i meg ønsker å bli kjent med mannen bak ønsket om eksterne stimuli, slik at jeg kan bevare roen uansett hva som skjer utenfor meg. Noe imeg ønsker å forstå at dette er det eneste som betyr noe i livet, og alt annet er bare overfladiske distraksjoner og sammenlikninger. Noe i meg ønsker å forstå at dette er den egentlige suksessen i livet.

Mine selvsentrerte impulser som krav og behov krever mye, om ikke alt, av min oppmerksomhet. Jeg bruker mye tid på å holde disse impulsene gående. Men en dag, rett før jeg dør, vil jeg stå naken igjen. Noe i meg håper livet stripper meg før det skjer, så jeg kan bli kjent med hvem jeg egentlig er.

Skrevet av
Nikolai Toverud
Logo til Ubevisst. En fugl som endelig får luft under vingene etter å ha gått i sirkler.
Legg igjen e-posten din for oppdateringer om nye innlegg, artikler og kurs.
Quo Agency Inc