Om ubevisst

Din reise i det ubevisste

Dypt inne i deg selv finnes det et skattkammer av gåter og mystiske relikvier, fra traumer og merkelige episoder i oppveksten til genetiske mønstre som strekker seg tilbake i tid. Mye av dette kan virke uforståelig, som en tåkete følelse svevende i det ubevisste.

Vi har en tendens til å skyve slike følelser unna, og søke tilflukt i det trygge og velkjente. Men her på Ubevisst, konfronterer vi det ukjente. Med mot og nysgjerrighet vil vi bringe ubehaget opp i lyset.

Fange drømmer og regnbuer

Det er som å prøve å fange regnbuen med en kullstift, forklare smaken av sjokolade til noen som aldri har smakt det, eller fange en drøm med ord.

Det er ikke lett, men ingen har sagt at det skal være lett. Det er nødvendig mer enn lett, for å leve et liv du kan være fornøyd med.

Opp, opp og frem, det som ikke skal snakkes om, eller det du aldri turte å føle. Det er i lyset vi får se. Alt må aksepteres, for det er slik det er. Kanskje ikke slik du ønsker det skal være, men slik er det. I lyset blir du mer bevisst. Det ubevisste er her for å utfordre deg til å utforske og forstå deg selv. Forstå hvilken innvirkning du har på ditt eget liv, og slik komme deg videre til en mer bevisst tilstedeværelse.