Nikolai Toverud

Innholdsskaper

Hobbyfilosof

Jeg er glad i hunder. Sikkert fordi de er så fornøyde hele tiden. Avlet til å være glad i eieren sin. En dag ønsker jeg en hund jeg kan spoone med. Den må være stor, alltid glad, null jaktinnstink og røyte lite. Men så slår det meg, kanskje jeg bare bør holde meg til noe enkelt. Alle de turene, den dårlige samvittigheten, forpliktelsen til noe i 10 år. Kanskje ikke det å eie sin egen bikkje gjør meg så godt. Det er da nok av andre folk som ønsker å eie sin egen bikkje. Kan da bare passe deres bikkje nå og da. Så kan jeg få litt glede av det.

Mini kurs i glede

Arnt Sæther holder et mini-kurs i glede, for å hjelpe deg i å komme i kontakt med din indre lykke. Sjekk ut kurset her.

Ta en kikk →
Strektegning av en bok og to hender som holder boka.

Innlegg fra 

Nikolai

Min død

Noe i meg ønsker ditt og datt. Et evig mas som ingen ende vil ta, og okkuperer mesteparten av min oppmerksomhet. Men når jeg dør, gir ingen av disse ønskene mening.

Stemmen i mitt hode

Min indre stemme er som en ekstrovert venn som aldri tier stille. Den jatter om alt fra Kjell til Kinesiske vise mestere. Men jeg lurer på om det virkelig er verdt å hoppe etter denne stemmen, når den kun bringer pessimisme og negativitet.

Jeg, meg og mine tanker er ute og flyr

En helt vanlig flytur til Oslo transformeres til en livsendrende opplevelse, hvor sinnet og mine gørr kjedelige vaner blir hold i sjakk av absurde hendelser. Basert på sanne mentale opplevelser.

Mitt livs spill

Jeg har brukt hele min voksne alder til å spille karrierespillet. Jeg har stresset, ligget våken om kveldene og tatt dårlige valg. Prioriteringene mine har ikke reflektert hvem jeg vil være, som da min mor døde i min hånd mens jeg var et annet sted i tankene.

Min livsfilosofi

Ofte famler jeg, uten å vite hva jeg tror på eller hvilke standpunkt jeg har. Som et skip som snur etter vinden, men jeg søker etter retning.

Hva er innenfor min kontroll?

Aksepter faktorene du ikke kan endre. Ha mot til å endre ting du kan, og ha visdom til å kjenne forskjellen. Flott! Men hvordan ha visdom til å kjenne forskjell?