Alle innlegg fra Ubevisst.no

Du kan være lykkelig hele tiden

Arnt mener du kan være lykkelig hele tiden, noe han gir uttrykk for i VG. Her utforsker han påstanden, gjennom sin personlige reise i jakten på lykken.

Krishnamurti og livets mening

Arnt dykker inn i spørsmålet om livets mening, inspirert av et møte med Krishnamurti. Han utforsker dyptgående begrepene mening og liv, og søker etter en personlig forståelse og uttrykk.

Elven min, med sin råte

Vakker er elven min, og vakker skal den alltid være. Men så skjer livet, med alt som følger med, og elven blir fylt opp med bakevjer og tømmerstokker som råtner.

Honningkrukka til Sindre

Mennesker gjør feil. Og som Sindre, juger mennesker for å skjule feilene sine. Men når vi blir oppdaget, står vi overfor et viktig valg om hvordan vi ønsker å leve videre.

Min vei til Soria Moria

Bli med Arnt på en uendelig ekstern søken etter glede, inspirert av Askeladden og hans ferd mot Soria Moria. Et eventyr om glede, lykke og meningen med livet.

Min død

Noe i meg ønsker ditt og datt. Et evig mas som ingen ende vil ta, og okkuperer mesteparten av min oppmerksomhet. Men når jeg dør, gir ingen av disse ønskene mening.

Stemmen i mitt hode

Min indre stemme er som en ekstrovert venn som aldri tier stille. Den jatter om alt fra Kjell til Kinesiske vise mestere. Men jeg lurer på om det virkelig er verdt å hoppe etter denne stemmen, når den kun bringer pessimisme og negativitet.

Jeg, meg og mine tanker er ute og flyr

En helt vanlig flytur til Oslo transformeres til en livsendrende opplevelse, hvor sinnet og mine gørr kjedelige vaner blir hold i sjakk av absurde hendelser. Basert på sanne mentale opplevelser.

Mitt livs spill

Jeg har brukt hele min voksne alder til å spille karrierespillet. Jeg har stresset, ligget våken om kveldene og tatt dårlige valg. Prioriteringene mine har ikke reflektert hvem jeg vil være, som da min mor døde i min hånd mens jeg var et annet sted i tankene.

Min livsfilosofi

Ofte famler jeg, uten å vite hva jeg tror på eller hvilke standpunkt jeg har. Som et skip som snur etter vinden, men jeg søker etter retning.

Hva er innenfor min kontroll?

Aksepter faktorene du ikke kan endre. Ha mot til å endre ting du kan, og ha visdom til å kjenne forskjellen. Flott! Men hvordan ha visdom til å kjenne forskjell?